Berättelser från valpköpare

 

 
Ossie med Husse
Ossie med Matte    
     
Joryds kennel

Hej!

Här kommer bilder på vår älskade Ossie. Han är världens finaste, roligaste, lydigaste och underbara kompis. Han kan "föra sig i salongerna" oavsett var han befinner sig. Alla älskar honom. Han är jätteduktig på golfbanan. Sitter lugnt och stilla när matte och husse ska slå sina slag, älskar att springa på banan och är mest i ruffen. Han kommer alltid på inkallning och har lärt sig att det inte bara är lek när han är med på golfbanan. Eftersom matte har varit justerad några veckor så har hon åkt golfbil och det gillar Ossie. Han sitter bredvid och tycker att det är jättemysigt när vi kör. Hoppas nu bara att han och matte inte blir för lata och inte orkar gå 18 hål. Ossie är även med när matte jobbar på golfklubben på torsdagar och han sköter sig mycket bra. Han är nu upptagen som fullvärdig medlem i Motala och Vadstena golfklubbar.

Vår hundvakt, som tidigare var ägare till en Jack Russel, som de var tvungna att ta bort, blev så förtjusta i rasen att de nu har köpt en aussievalp av en uppfödare i Motala, kennel Geniepaws.
Han heter Molle och är bara 10 veckor. Han och Ossie gillar varandra. De leker också med en annan aussie som är 2 år som kommer från Mongrels kennel.

Kram till er alla från Ossie, Christina och Bo-Stefan

     
Jag älskar att åka golfbil.   Titta så fint jag sitter.
 
Det är jobbigt att golfa.   Ibland måste man vila också.