Special 2018

171027

Senaste nytt från utställningskommittén

Specialen 2018 kommer att gå av stapeln Lördagen 12/5 på Tångahed i samband med Terrierklubbens utställning den 13/5.

Efter utställningen hyr klubben en lokal på området för att samlas och göra ”vad vi medlemmar önskar”.
Om det finns idéer och förslag på eventuell aktivitet under kvällen så är alla välkomna att bidra med förslag och genomförande.
Tanken är att vi äter något tillsammans och frågan är nu om vi skall ha knytkalas eller om vi eventuellt skall beställa något?
Om vi skall beställa mat så blir det bindande anmälan med förskottsbetalning.
Vad tycker ni? Maila någon i utställningskommittén med era förslag senast den 1 februari så går vi efter vad majoriteten önskar.

”Lilla” Norrland: Då Sverige är ett vääääldigt långt land och för att ge fler medlemmar möjlighet att vara med på specialen inom någorlunda rimligt avstånd så är vår fråga nu: ”Finns det några norrlänningar som vill vara med och ordna special i Norrland? Om intresse finns och vi kan hjälpas åt så kan vi ordna mer än en special i Aussieklubben/per år.

Ni som eventuellt är intresserade får gärna kontakta mej ”Ursula” på mailadress ursulaskanefors@hotmail.com för mer information.  Vid en eventuell Norrlandsspecial så kan vi även ordna andra aktiviteter enligt önskemål bara vi är nog många att planera och genomföra det. Hoppas på att vi kan få igång lite aktivitet i norr också!

 

Hösthälsningar till er alla önskar vi i UK